21-03-2016

En nu?

Het was geen prettige maandag. Een van de ramen was 40 centimeter breed terwijl die 140 breed zou moeten zijn. Het grote raam met daarin een kleiner dat open kan, is gespiegeld gemaakt. De balken die onder de planken vandaan komen zijn verrot. Een discussie over plaatwerk, of dat nu buiten- of binnenkant is. De deuren die ik al in huis heb die zonder enthousiasme begroet worden. Dat kost allemaal veel meer tijd. De man die het allemaal moet oplossen is not amused en ik krijg de halve dag preken te horen over hoe een mens dit had behoren te voorkomen. De mens in kwestie is niet aanwezig.

Om vijf uur fiets ik met mijn computer die weigert op te starten naar de Apple store. De harde schrijf is gecrasht, maar er is nog meer aan de hand. Opsturen, analyse a 90 euro, dan eventuele reparatie. Het gaat minimaal 2 weken in beslag nemen.
Intussen denk ik aan de aanmelding van de Artists in residency waar ik mee bezig was en die voor april binnen moet zijn. De vertalingen waarmee ik al een eind op weg was. Alle recensies die ik moet uploaden. Waantje... En ook aan al die onmisbare documenten waar ik nu nog even niet opkom. 

Geen opmerkingen: