12-03-2016

Boekenbal

Eerst gingen we behoorlijk lang tutten, toen liepen we in vol ornaat naar de uitgeverij alwaar gedineerd werd. De vrouwen zagen er weergaloos mooi uit. Veel glitter, blote schouders en ruggen. Om 20.15 werden we in taxi's gemanoeuvreerd.

D&ik hadden ons inmiddels opgewerkt naar het voorprogramma. Dat betekende rode loper inclusief tv-ploegen en fotografen. D bleef stug voor zich uitkijken toen een prettige AT5 man haar wat vragen probeerde te stellen. Zij had niet door dat het tegen haar was. En achter ons had een bekende zonder initialen de uitgever gesommeerd voor haar te gaan lopen. Er werd geroepen en gegild, niet alleen naar de zonder-initialenvrouw, maar ook naar de uitgever die in de weg stond. Wat nu juist de bedoeling was. Met rode konen haalden ze de garderobe.

Na het voorprogramma mochten we los. Waar natuurlijk geen uitspraken over gedaan kunnen worden. Al bleken D&ik voor een nis te zitten die als darkroom - met wat palmen ervoor - fungeerde. We hadden dat pas door toen er twee schrijvers verfrommeld en met rode konen uitkwamen.
Maar verder was het rustig.Geen opmerkingen: