20-06-2015

Alles komt goed. Correctie. Alles is goed.

We zijn op het Healing Garden Festival. In het meertje wordt naakt gezwommen, de bonte kleuren van de bezoekers - die hun kleding nog aan hebben - vallen op, of juist niet, want te verwachten.
Er zijn yogatenten, ademhalingssessies, mogelijkheden voor trancereizen, didgeridoos, hoepels, stalletjes met alles wat een hippie zich maar kan wensen, lezingen, meditaties, massages, klankschalen, kaartenleggers, rituelen die te laat beginnen of helemaal niet doorgaan, gidsspecialisten en veel organic food en interactieve gesprekken.


Ik ben een dag eerder dan W en durf eindelijk de lange rok aan die ik al bijna een jaar in de kast heb hangen. Ter plekke koop ik nog een poncho, die me echt onooglijk staat, waarvan ik me bewust onbewust ben omdat ze geen spiegel hebben. Ik verwerf ook een plaktattoo en doe de enige workshop die wel doorgaat. Ik verzuim vrienden te maken. Zit wel bij het vuur, en lig vervolgens tot vijf uur wakker op mijn veel te dunne matje in mijn geluidsonvriendelijke tent.

De volgende ochtend ben ik dolgelukkig als W met een glutenontbijt komt aanzetten en met mij mee zal duiken in al die fijne aura's en open minds, want:
'Alles is goed en Alles mag er zijn.'
W kijkt eens rond en zegt dan: 'Ik krijg hier een hele grote behoefte aan een stevig rechts geluid. Waar is de VVD als je ze nodig hebt.'

Geen opmerkingen: