25-08-2014

Binnenkort verkrijgbaar

De proeflezers zijn enthousiast. En wel zo enthousiast dat ik er zelf helemaal hyper van ben. De mooiste dingen worden gezegd:

'Wat een fijn en inspirerend boek voor jong en oud. De wijze woorden over genieten van het leven en alle dingen die onderweg voorbij komen, hoe daar mee om te gaan, ook met de minder leuke dingen, raakten mij persoonlijk.
Heel bijzonder knap hoe jij jouw eigen ervaringen en hoe die jouw (kijk op het) leven hebben veranderd, hebt weten te vangen in woorden/een vertelling die voor kinderen invoelbaar/herkenbaar zijn. Serieuze en ingrijpende zaken op een voor kinderen toegankelijke manier zonder maar ergens kinderachtig te zijn. 

Fris, helder en origineel qua stijl.
En de wereld van de Horizonners is bijzonder en magisch maar toch ook weer herkenbaar genoeg zodat de thema’s van ziek zijn en alle daar uitvolgende emoties realistisch en herkenbaar zijn.   


Wrang maar vooral bijzonder dat jouw ziekte je dit heeft gebracht, dat jij van die shit zoiets prachtigs hebt weten te maken.'
 

De reden om mezelf zo ongegeneerd te promoten? U moet nieuwsgierig worden. En wel zodanig dat u het boek (titel is nog in de maak) meteen wilt bestellen, lezen en cadeau geven. Dat is de bedoeling. Dan weet u dat vast.

2 opmerkingen:

Fien zei

Gelukt hoor!

- zei

Fijn Fien! Ik houd je op de hoogte.